Ορθοδοντική ΕνηλίκωνAdult Orthodontics

Η Ορθοδοντική θεραπεία μπορεί να είναι επιτυχής σε κάθε ηλικία, και κάθε ηλικία δικαιούται ένα όμορφο χαμόγελο.

Στους ενήλικες ασθενείς μας η ορθοδοντική θεραπεία μπορεί να είναι συνολική ή επικουρική. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ενηλίκων ασθενών επιζητεί επικουρική ορθοδοντική θεραπεία ως μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου θεραπείας πριν την προσθετική ή/και την εμφυτευματική αποκατάσταση κενών ή ατελειών. Ένα άλλο ποσοστό ενηλίκων ασθενών επιζητεί εντοπισμένες ορθοδοντικές μετακινήσεις δοντιών, όπως για το κλείσιμο μεγάλων διαστημάτων μεταξύ των δοντιών κ.ά.

Στους ενήλικες ασθενείς μας υπάρχει ένα  ευρύτερο πιο αισθητικό φάσμα επιλογών από τα συνηθισμένα μεταλλικά σιδεράκια, ώστε η θεραπεία να περάσει το κατά το δυνατόν απαρατήρητη από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Επίσης η θεραπεία μπορεί να είναι πολύ συντομότερη με τη χρήση σύγχρονων τεκμηριωμένων μεθόδων.

Εάν θέλετε να συζητήσετε με εμάς αυτό που σας απασχολεί, μη διστάσετε να κλείσετε ραντεβού και να ενημερωθείτε για τις επιλογές σας.

Στο οδοντιατρείο μας συνδυάζουμε τις πιο σύγχρονες επιστημονικές απόψεις στον τομέα της Προσθετικής-Ορθοδοντικής ώστε να σας δίνονται περισσότερες επιλογές πιο αισθητικές και με άξονα την ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού.

DSC00047DSC00048DSC00253